BSM R08 DELPHI Citroën Peugeot 9667199680

 151,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9667199680 6500HV

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4714-K4_KR3 M4714 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tämä on käytetty osa, jonka toimivuus on taattu. Jommankumman pidikkeen vaurioituminen on mahdollista – se ei vaikuta toimivuuteen

BSM R08 DELPHI Citroën Peugeot 9667199680

BSM (Boîtier de Servitude Moteur) -yksikkö, jonka Delphi on merkinnyt R08 ja osanumero 9667199680, on tärkeä elektroniikkamoduuli Citroën- ja Peugeot-autoille. Tämä moduuli on tarkoitettu sähköenergian ohjaamiseen ja jakeluun ajoneuvon moottoritilassa, mikä on välttämätöntä erilaisten elektronisten järjestelmien luotettavalle toiminnalle.

Tekniset ominaisuudet:

  • Yhteensopivuus: Suunniteltu erilaisiin Citroën- ja Peugeot-automalleihin.
  • Valmistaja: Delphi, tunnettu autojen elektroniikkakomponenttien valmistaja.
  • Osanumero: 9667199680, 9662783880.
  • Moduulityyppi: BSM R08, erityinen versio, joka on suunniteltu tietyille ajoneuvon sähköjärjestelmäkokoonpanoille.

Tehtävä:

BSM R08 -yksikkö toimii pääliitäntärasiana ajoneuvon moottoritilassa. Se vastaa sähkövirran ohjaamisesta ja jakamisesta erilaisiin järjestelmiin ja komponentteihin, kuten ajovaloihin, pyyhkimiin, tuulettimiin ja muihin tärkeisiin järjestelmiin. Se suojaa näitä piirejä ylikuormituksilta ja oikosuluilta integroitujen sulakkeiden ja releiden avulla.

Edut:

  • Tehokas sähkönjakelu: Varmistaa luotettavan ja tehokkaan sähkövoiman siirron ajoneuvon eri järjestelmiin.
  • Piirin suojaus: Integroidut sulakkeet ja releet suojaavat sähköpiirejä ylikuormituksilta ja oikosuluilta, mikä lisää ajoneuvon turvallisuutta.
  • Luotettavuus: Delphin korkealaatuiset komponentit takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn, mikä on avain ajoneuvon häiriöttömään toimintaan.

Asennus:

BSM R08 -yksikköä asennettaessa on erittäin tärkeää varmistaa, että kaikki kaapelit ja liittimet on kytketty oikein valmistajan ohjeiden mukaisesti. On suositeltavaa, että asennuksen suorittaa pätevä teknikko tai valtuutettu huoltokeskus, joka varmistaa koko järjestelmän oikean toiminnan ja turvallisuuden.

Suositus:

Ajoneuvon sähköjärjestelmien optimaalisen suorituskyvyn ja luotettavuuden ylläpitämiseksi on tärkeää käyttää aitoja varaosia tai hyvämaineisten valmistajien, kuten Delphi, osia. Alkuperäisten osien käyttö takaa yhteensopivuuden ja pitkäaikaisen luotettavuuden, mikä on välttämätöntä ajoneuvon turvalliselle ja tehokkaalle käytölle.

Yhteenveto:

Delphin BSM R08 -yksikkö (9667199680) on avainkomponentti Citroën- ja Peugeot-ajoneuvojen sähköjärjestelmien moitteettoman toiminnan kannalta. Korkealaatuisen käsittelyn ja luotettavan suorituskyvyn ansiosta se varmistaa ajoneuvon erilaisten elektronisten järjestelmien turvallisen ja tehokkaan toiminnan. Tämä yksikkö on välttämätön sen varmistamiseksi, että ajoneuvon sähköjärjestelmät toimivat sujuvasti ja turvallisesti.

Lisätiedot

Paino 1,1 kg (kilogramma)