BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9646405280

Ilmoita kun tuotetta on varastossa

 91,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9646405280 6500Y1

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 2078-K2_KR3 M2078 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tämä on käytetty osa, jonka toimivuus on taattu. Jommankumman pidikkeen vaurioituminen on mahdollista – se ei vaikuta toimivuuteen

BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9646405280

BSM (Boîtier de Servitude Moteur) -yksikkö, jonka Delphi on nimennyt B3:ksi ja osanumero 9646405280, on Citroën- ja Peugeot-ajoneuvojen keskeinen elektroniikkamoduuli. Tämä moduuli on suunniteltu ohjaamaan ja jakamaan sähköenergiaa ajoneuvon moottoritilassa.

Tekniset ominaisuudet:

  • Yhteensopivuus: Suunniteltu erilaisiin Citroën- ja Peugeot-automalleihin.
  • Valmistaja: Delphi, tunnettu autojen elektroniikkakomponenttien valmistaja.
  • Osanumero: 9646405280.
  • Moduulityyppi: BSM B3, joka on yksikön erityinen versio, joka on suunniteltu ajoneuvon sähköjärjestelmien tiettyihin kokoonpanoihin.

Tehtävä:

BSM B3 -yksikkö toimii pääjakokotelona moottoritilassa, jossa se ohjaa ja jakaa sähkötehoa ajoneuvon eri järjestelmiin ja komponentteihin. Tämä moduuli varmistaa sähköpiirien, kuten ajovalojen, pyyhkimien, tuulettimien ja muiden kriittisten järjestelmien asianmukaisen toiminnan ja suojauksen.

Edut:

  • Tehokas sähköenergian jakelu: Yksikkö varmistaa luotettavan ja tehokkaan sähköenergian siirron ajoneuvon eri järjestelmiin.
  • Piirin suojaus: Integroidut sulakkeet ja releet suojaavat sähköpiirejä ylikuormituksilta ja oikosuluilta.
  • Luotettavuus: Korkealaatuiset Delphi-komponentit takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn.

Asennus:

BSM B3 -yksikköä asennettaessa on tärkeää varmistaa, että kaikki kaapelit ja liittimet on kytketty oikein valmistajan ohjeiden mukaisesti. Asennus valtuutettuun huoltokeskukseen tai pätevän teknikon avulla on suositeltavaa koko järjestelmän asianmukaisen toiminnan ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Suositus:

Ajoneuvon sähköjärjestelmien optimaalisen suorituskyvyn ja luotettavuuden ylläpitämiseksi on suositeltavaa käyttää alkuperäisiä varaosia tai tunnettujen valmistajien osia, kuten Delphi. Alkuperäisten osien käyttö takaa yhteensopivuuden ja pitkäaikaisen luotettavuuden, mikä on välttämätöntä ajoneuvon turvalliselle ja tehokkaalle käytölle.

Yhteenveto:

Delphin BSM B3 -yksikkö (9646405280) on tärkeä osa Citroën- ja Peugeot-ajoneuvojen sähköjärjestelmien moitteettoman toiminnan kannalta. Korkealaatuisen käsittelyn ja luotettavan suorituskyvyn ansiosta se varmistaa ajoneuvon erilaisten elektronisten järjestelmien turvallisen ja tehokkaan toiminnan. Tämä moduuli on avainasemassa sen varmistamiseksi, että ajoneuvon sähköjärjestelmät toimivat sujuvasti ja turvallisesti.

Lisätiedot

Paino 0,9 kg (kilogramma)