3. jarruvalo Citroën C5 II viistoperä 6350N9 6351EV

 48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6350N9 6351EV

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5612-AE8_K4a Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

3. takajarruvalo CITROEN C5 II viistoperä testattu, täysin toimiva

Kolmas jarruvalo merkinnöillä 6350N9 ja 6351EV on tarkoitettu Citroën C5 II:een viistoperäisessä versiossa. Se on ajoneuvon takaosassa sijaitseva kevyt komponentti, joka ilmoittaa jarrutuksesta ja parantaa ajoneuvon näkyvyyttä muille tiellä liikkuville kuljettajille.

Tämä kolmas jarruvalo on suunniteltu turvallisuutta ja luotettavuutta ajatellen. Se on valmistettu kestävistä materiaaleista ja on suojattu ulkoisilta vaikutuksilta, kuten kosteudelta ja pölyltä, mikä takaa pitkän käyttöiän ja luotettavan toiminnan myös epäsuotuisissa olosuhteissa.

Kolmannen jarruvalon toiminta on ratkaisevan tärkeää ajoneuvon käytön turvallisuuden kannalta. Se ilmoittaa muille tiellä oleville kuljettajille, että ajoneuvo jarruttaa, jolloin he voivat reagoida paremmin ja vähentää törmäysriskiä.

Kun vaihdat 3. jarruvaloa, on tärkeää varmistaa asianmukainen asennus ja yhteensopivuus ajoneuvon muiden valokomponenttien kanssa. On suositeltavaa käyttää alkuperäisiä varaosia tai tunnettujen valmistajien osia ajoneuvon valaistusjärjestelmän turvallisuuden ja luotettavuuden ylläpitämiseksi.

Lisätiedot

Paino 0,4 kg (kilogramma)